Opis forum
Panie i Panowie! przed wami walka na ringu kwadratowego pierścienia SuperStars.Zmierzą się " Rated A SuperStars " Edge i " Ston Cold " Steve Austin. Zapraszam na Ring!
Wchodzę...
Administrator
Rozlega się The tłuczonej szyby Fani wiedza o co chodzi szykuję się niezła demolka, " Ston Cold " Steve Austin wchodzi do gry staję wykonuję muj taunt idąc do ringu pokazuję 2 środkowe palce.Jestem na ringu taunt i czekam na GONG
Kto ładniej opisze
Administrator
Rozpoczyna się gong Edge patrzy na publiczność, ja szybko łapię go w klincz wykonuję błyskawiczny Irish Wip na linki odbija się i Clothesline,gdy leży 4 stompy na twarz, 4 stompy na rękę, 4 stompy na nogi, 4 stompy na brzuch podnoszę go i wykonuję ScoopSlam gdy przeciwnik leży łapię nogi i Catapulta w narożnik gdy jest twarzą w narożnik Clothesline dobijający i czekam na dalszą możliwość kontynuowania.
Rozlega się gong patrze się na publiczność i idę z przeciwnikiem w klincz wykonuję ScoopSlam stompuję rękę przeciwnika, podnoszę go klincz schylam go i jest Double Axe Handle, gdy dostał znowu leży koleje stompy na rękę i cały arsenał ScoopSlam 1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11... Po tych wszystkich ScoppSlam nie mogę go już podnieść a więc zapinam Boston Crab.
Przykro mi Edge ale zrobiłeś za dużo akcji zrobiłeś 5/4 przykro mi ale Steve Austin dalej P.S. pisz która rękę stompujesz i ile razy